736 105 739

info@mojecity.cz

Jak pečovat o svá zařízení?

  • Jak pečovat o svá zařízení?

Jak pečovat o svá zařízení?

Raději být připraven a nepotřebovat, než nebýt připraven a potřebovat.  

V případě, že musíme doma zůstat v karanténě či se z vlastního rozhodnutí rozhodneme omezit náš pohyb, je v dnešní době nezbytné být ve spojení s okolním světem - rodinou, známými, kolegy, úřady funkčním a spolehlivým telefonem.

 Co je zapotřebí zkontrolovat, abychom nebyli zaskočeni nefunkčností?

  1. Dotyk a LCD reaguje správně. Na LCD mohou být praskliny a zdá se, že vše funguje, jak má. Často pak stačí drobné ťuknutí a displej přestane reagovat. Řešení: někdy pomůže přelepení LCD tvrzeným sklem, aby se nám nerozpadl, ve vážnějším případě pak výměna skla nebo displeje.
  2. Funkční baterie. Zkontrolujte si, zda baterie má aspoň 85% své kapacity. iPhone má ve svých zařízeních SW, který kapacitu zobrazuje. Na Androidy je nutné aplikaci na měření kapacity baterie nainstalovat (čísla někdy zkreslují). Pokud vám kapacita klesla pod 85%, telefon se může začít vypínat v situacích, kdy to nejméně potřebujeme, reaguje na změny teplot, nabitá baterie na 30% např. po jednom hovoru klesne na 0 apod. Řešení: výměna baterie.
  3. Funkční nabíjecí konektor. Nabíjíme, telefon různě obracíme, kroutíme kabely a nabití se nám prodlužuje a nebo nejde vůbec. Trávíme tím náš drahocenný čas a ztrácíme nervy! Řešení: vyčištění nabíjecího konektoru v 80% problém vyřeší. Zákazníci jsou překvapeni, co všechno v konektoru uvízlo. Pokud nemáte dostupné technické pomůcky, nedoporučujeme to dělat svépomocí, neboť hrozí poškození konektoru. V případě, že nepomůže vyčištění, je nutné nabíjecí konektor vyměnit.
  4. Funkční kabel a nabíjecí adapter. Není nic nepříjemnějšího než zjistit, že problém není v baterii telefonu, ale náš kabel (nedávno koupený) prostě nefunguje. Kabely se v místě ohybu rychle poškozují. Nabíjecí adaptery často necháváme v zásuvkách, přehřívají se a „odcházejí“. Doporučuje mít, především v současné době, v rezervě jak kabel, tak adapter.

Se vším z výše uvedeného vám rádi pomůžeme. Seniorům (občanům nad 65 let), nyní jako jedna z mála firem c ČR, nabízíme diagnostiku zdarma a slevu 20% na veškeré opravy. Stačí se prokázat nějakým průkazem. Navíc k čištění telefonu nyní čistíme telefony UV světem, které odstraňuje bakterie a viry.

V dnešní době, kdy zvažujeme, zda vůbec někam jít, využijte náš rezervační systém. Najdete jej zde: https://www.iloveservis.cz/rezervace/. Vyberte si pobočku, která je vám nejblíže a vám vyhovující čas. Naši pracovníci se pak s vámi spojí ohledně detailů vaší zakázky. Naše pobočka v přízemí obchodního centra Olomouc CITY je otevřena denně od 9.00 do 21.00 hodin.

Upozorňujeme, že vzhledem k tomu, že většina náhradních dílů se vyrábí v Číně, dostupnost některých je v současné době prodloužena. Neváhejte a řešte situaci hned, abyste pak nebyli zaskočeni! 

Tým iLoveServis - iloveservis.cz

Jak pečovat o svá zařízení?



Přejít na stránku prodejny

© ARSYLINE 2017
Upozornění
Zavřít