736 105 739

info@mojecity.cz

O centru

  • O centru


Obchodní centrum Olomouc CITY je vybaveno širokým počtem obchodů a služeb, multikinem CineStar, dětským světem, nabízející různé programy pro děti a restauracemi. Obchodní centrum nabízí módu a módní doplňky, drogerii, kosmetiku, sportovní potřeby, hodinky, klenoty, bižuterii a další.

Zjistili jste, že nemáte co na sebe? V tom vám pomůže Olomouc CITY. Ale nejen tento problém vyřešíte návštěvou tohoto centra. Podívejte se i do ostatních obchodů, kde můžete pořídit nejrůznější výrobky za příznivé ceny. Náš obchodní dům vám nabízí i spoustu služeb, které jistě neodmítnete. Ptáte se, jestli má pro vás Olomouc CITY ještě něco navíc? Ano je to tak. V tomto centru se neustále konají nejrůznější akce, které vás zabaví na celý den. Rozhodněte se hned a zajeďte si k nám nakoupit. Čeká na vás spousta obchodů, služeb a akcí, se kterými budete spokojeni. Máme otevřeno po celý týden, tudíž se nemusíte bát, že se sem na nákupy nedostanete včas. Olomouc CITY vám nabízí také moderní sportoviště Jump Family na ploše téměř 1300 m². Spolu s multikinem Cinestar a dětskou zónou Amazonie se zábavní zóna v 1. patře rozprostírá na 5 300 m² a to vše proto, abyste si u nás kromě nakupování užili s celou rodinou i zábavu. K tomu u nás najdete rozsáhlý food court, takže už nemusíte jinam. Olomouc CITY je pro využití volného času tou pravou variantou.

NC CITY Olomouc a.s. je součástí CZECH FUND. CZECH FUND je značka zastřešující investiční podílové fondy. Aktuálně nabízí nemovitostní fond CZECH REAL ESTATE INVESTMENT FUND, který se zaměřuje primárně na komerční realitní projekty. Investoři ve fondu po čtyřech letech od jeho založení najdou diverzifikované portfolio čítající téměř čtyři desítky nemovitostí v hodnotě 7 miliard korun. Fond klientům dlouhodobě přináší stabilní zhodnocení 4-5 % ročně. Více informací na www.czech-fund.cz.

© ARSYLINE 2017
Upozornění
Zavřít