736 105 739

info@mojecity.cz

JUMP family - žhavá novinka v Olomouc CITY

  • JUMP family - žhavá novinka v Olomouc CITY

JUMP family - žhavá novinka v Olomouc CITY

V Olomouc CITY jsme pro vás otevřeli moderní sportoviště s kvalitními a profesionálními trampolínami, pohybovými atrakcemi a zábavními hrami, i pohybovým tréninkem - JUMP family!

Jak to u nás vypadá? Podívejte se na krátké video:


Na ploše téměř 1300 m² budete mít možnost si vyzkoušet skoky na profi trampolínách a zabavit se na těchto atrakcích: Free jump aréna, Cageball, Roller slide, Wipe Out, Air Bag, Foam Pit, Slack Line, Battle Beam, DodgeBall and Slum Dunk! Jump Aréna poskytne kvalitní tréninkové zázemí také profesionálním sportovcům díky Free style a trampoline walls. 

Cvičení na trampolíně je jedno z nejefektivnějších cvičení vůbec. I když vám může připadat, že si jen tak hopsáte, ve skutečnosti jsou zapojeny všechny části vašeho těla a to bez bolesti. Díky odpružení nedochází k doskoku na tvrdou zem a tak klouby nejsou nijak namáhány.  Dále také posiluje vaši kondici, napomáhá k efektivnímu spalování tuků a kalorií, podporuje dobrý metabolismus i kardiovaskulární systém.

Ale především je to velká legrace. V pravidelných intervalech budeme pod vedením zkušených trenérů připravovat program především pro děti od 6 let věku a více. Na četných atrakcích tak budou moct prověřovat a posilovat své fyzické schopnosti. 

Budeme otevřeni pro rodiny s dětmi, individuální sportovce, školy, kluby, skupiny. V nabídce nebudou chybět sportovní kroužky, kde si kdokoliv bude moci rozšířit své dovednosti nebo využít trampolíny jako doplněk ke svému sportu.

JUMP family - žhavá novinka v Olomouc CITY
© ARSYLINE 2017
Upozornění
Zavřít