736 105 739

info@mojecity.cz

KUNG FU PANDA 4 v Olomouc CITY

  • KUNG FU PANDA 4 v Olomouc CITY

KUNG FU PANDA 4 v Olomouc CITY

Do Olomouc CITY přichází neuvěřitelná událost inspirovaná oblíbeným filmem Kung Fu Panda!

Přidejte se k nám v neděli 3. března a zažijte den plný vzrušujících aktivit a zábavy pro celou rodinu v Olomouc CITY!

V centrální části se můžete bavit již od 10:00 do 16:00. Od 15:00 se v rámci Dětské neděle v multikině Cinestar promítne Kung Fu Panda 4 s dalším doprovodným programem. Užijte si filmovou zábavu a další aktivity! 

Vstupenky na Dětskou neděli si můžete zakoupit na stránkách multikina ZDE. V týdnu před Dětskou nedlí nezapomeňte na to, že na našem Facebooku budeme soutěžit o vstupenky!

A jaký program vás v centrální části Olomouc CITY během neděle čeká?

  • Xbox Mortal Combat/Street Fighter Velký Turnaj - Zapojte se do celodenního moderovaného turnaje na velké TV, který je určený jak pro děti, tak pro dospělé! Přijďte a ukažte své dovednosti v boji v nejpopulárnějších hrách Mortal Combat a Street Fighter na Xboxu.
  • Tréning a exhibice bojových sportů - Přihlédněte k profesionálním ukázkám bojových umění, a možná si i sami vyzkoušejte pár základních technik pod vedením zkušených instruktorů.
  • Soutěže - Zapojte se do našich soutěží plných zábavy a skvělých cen!
  • Kreslení čínských znaků - Vyzkoušejte si umělecké dovednosti a naučte se kreslit čínské znaky pod vedením našich kreativních instruktorů.
  • Aktivity s jídelními hůlkami - Přijďte si vyzkoušet zručnost s jídelními hůlkami a naučte se nové triky, které vám pomohou při konzumaci vašich oblíbených asijských jídel.
  • Potkej a vyfoť Pandu - Nezapomeňte se vyfotit s našim maskotem Pandou a vytvořte si nezapomenutelnou vzpomínku z tohoto skvělého dne!

Přijďte s dětmi do Olomouc CITY a užijte si den plný dobrodružství a zábavy s Kung Fu Panda

Událost je i na našem Facebooku ZDE.

Vstup ZDARMA! Těšíme se na vaši návštěvu!

KUNG FU PANDA 4 v Olomouc CITY
© ARSYLINE 2017
Upozornění
Zavřít