736 105 739

info@mojecity.cz

Novinky z Knihy Dobrovský

  • Novinky z Knihy Dobrovský

Novinky z Knihy Dobrovský

V Knihy Dobrovský, přízemí obchodního centra Olomouc CITY, jsme si pro vás připravili tituly, které byste neměli jen tak minout.

Gump - Pes, který naučil lidí žít: Gump - Pes, který naučil lidi žít je opět v prodeji v knihkupectví KNIHY DOBROVSKÝ! Knížka se stala fenoménem. Ocení ji všichni milovníci zvířat a psů, je totiž nejen sondou do srdce psího tuláka Gumpa, ale i charitativním projektem pro podporu opuštěných a týraných psů. Čtivou knihu přečtete jedním dechem a nebo můžete udělat radost milovníkům psů ze svého okolí. Zakoupíte v KNIHY DOBROVSKÝ.

Lunární kalendář Krásné paní 2020: Nejoblíbenější kalendář je již v prodeji v knihkupectví KNIHY DOBROVSKÝ. Lunární kalendář Krásné paní 2020 je do 17. 11. zlevněn na 199 Kč. Využijte této skvělé nabídky již nyní a nenechte si ji utéct. Ve 24. vydání kalendáře najdete rady, co nejlepšího můžete pro sebe udělat v souladu s fází Měsíce a jeho postavením ve zvěrokruhu. Jedinečná sleva na 199 Kč platí do vyčerpání zásob v knihkupectví KNIHY DOBROVSKÝ. 

Novinky z Knihy Dobrovský



Přejít na stránku prodejny

© ARSYLINE 2017
Upozornění
Zavřít