736 105 739

info@mojecity.cz

Přijďte si k nám pro zážitky!

  • Přijďte si k nám pro zážitky!

Přijďte si k nám pro zážitky!

V Olomouc CITY je centrum zábavy, které se u nás rozprostírá na celkové ploše 5300 m². Přijďte se k nám bavit! 

V 1. patře u nás najdete multikino CineStar. Svými třinácti multikiny patří mezi největší v ČR. Multikino je vybaveno nejmodernější promítací technikou, s dokonalým zvukem Dolby Digital, Dolby Surround 7.1., Dolby ATMOS a 3D technologií. Co pro vás chystáme? Koukněte se zde!

Na děti a rodiče se těšíme v naší dětské hrací zóně Amazonii, která vám poskytne nekonečný proud zábavy - řádění v naší obří průlezce, skákacím hradu, balónkovém bazénu a spoustě dalších atrakcích. Rodiče jistě ocení posezení v kavárenské části, kde si mohou vychutnat občerstvení s výhledem na dovádějící děti. Součástí Amazonie je i hlídací koutek Tarzánek. Pokud potřebujete v klidu nakoupit, tak nám svěřte Vaše dítě do našeho hlídacího koutku. O děti se postará vyškolený personál. Dále máte možnost uspořádat v Amazonii narozeninovou oslavu, o prázdninách se přihlásit na tábor a o víkendech pak využít doprovodné programy. Více o Amazonii a programu zde.

A to není z možností jak strávit volný čas v Olomouc CITY vše!

Dalším místem k zábavě je trampolínové centrum Jump Family - největší adrenalinové hřiště v širokém okolí. Jump Family nabízí více jak 1300 m² vzájemně propojených trampolín a trampolínových atrakcí pro děti i dospělé od 4 let do 99 let. Vyzkoušíte si, jaké to je zasáhnout basketbalový koš v jediném skoku. Zdolejte čtyřmetrovou horolezeckou stěnu, na které se nemusíte bát ani případného pádu - o vaše hladké přistání se postará bazén plný měkkých molitanových kostek. Pro milovníky pouťové zábavy je tu kolotoč, zvaný "Zametač", který prověří váš postřeh a obratnost. S kamarádem můžete poměřit síly v bitvě na kladině nebo s celou partou ve vybíjené na trampolínách. Aby to byla ta správná jízda, určitě vyzkoušejte i naši obří skluzavku. Všechny atrakce, jako je např. Airtrack, Cadgeball, Wipe out, Slackline, si můžete prohlédnout a objednat se k návštěvě na webu Jump Family Olomouc zde

Obří porce zábavy je pro vás v Olomouc CITY k dispozici každodenně, jsme pro vás ideálním místem, kam se můžete přijít s celou rodinou pobavit a strávit zde efektivně volný čas. U nás si vybere každý! Přijďte si k nám vyzkoušet vše na vlastní kůži!

Těšíme se na vás v Olomouc CITY - www.mojecity.cz


Přijďte si k nám pro zážitky!
© ARSYLINE 2017
Upozornění
Zavřít