736 105 739

info@mojecity.cz

Proč se stát členem?

  • Proč se stát členem?
  • Získáváte lepší přehled o slevách, které zrovna Vás zajímají
  • Posíláme vám právě ty nabídky, které Vás skutečně zajímají
  • Každý člen může nakupovat ještě výhodněji
  • Každý člen starší 16 let může soutěžit o spoustu zajímavých cen
  • Každý člen může využívat VIP výhody členství na našich eventech
  • Benefity našeho klubu se vztahují i na náš region. Každý člen spolu s jeho blízkými využívá výhody i u partnerů našeho centra
  • Neplatíte žádné poplatky
  • V našem klubu si každý nalezne to své


Získáváte lepší přehled o slevách, které zrovna Vás zajímají

Informace o slevách v jednotlivých prodejnách dostanete najednou. Nemusíte sledovat každou prodejnu zvlášť a zjišťovat, jakou slevu momentálně nabízí. Stačí jenom pročíst náš newsletter a máte kompletní přehled o slevách v centru, které jsou nejvýhodnější právě pro členy klubu.

Posíláme vám právě ty nabídky, které Vás skutečně zajímají

Pokud si přímo ve svém profilu vyberete oblasti, které máte rádi, přizpůsobíme Vám newsletter na míru a budete dostávat informace pouze o těch slevách, které jsou pro Vás zajímavé. Pokud Vás zajímá sport, máte domácího mazlíčka a rádi k nám chodíte na kávu, právě o novinkách a speciálních akcích v těchto oblastech Vás budeme informovat. Nebudeme Vás spamovat věcmi, které Vás nezajímají.

Každý člen může nakupovat ještě výhodněji

Naše prodejny a externí partneři připravují pro členy klubu neustále nové slevy, speciální nabídky a benefity. Jen v našem klubu nakoupíte nejvýhodněji na různých místech jen s jednou kartou v peněžence.

Každý člen starší 16 let může soutěžit o spoustu zajímavých cen

Pravidelně soutěžíme o zajímavé ceny. Čím více krát u nás nakoupíte, tím větší je Vaše šance na výhru. Čím větší je celková hodnota všech Vašich nahraných účtenek v aktuální soutěži, tím je vyšší počet Vašich pomyslných soutěžních míčku v osudí a tím Vaše šance na výhru roste.

Přehled aktuálních cen je vždy na webu klubu nebo na prezentačních materiálech v centru. Stačí, když jste členem klubu, bylo Vám 16 let, nakoupíte v kterékoli prodejně centra nebo u některého z aktuálně zapojených externích partnerů a správně nahrajete svou účtenku v sekci Nahraj účtenku zde na webu klubu nebo v klubovém automatu přímo na centru a jste ve hře o spoustu lákavých cen.

Každý člen může využívat VIP výhody členství na našich eventech

Jsme rádi, když navštěvujete naše centrum kvůli zábavě. Snažíme se pro Vás každý měsíc připravovat eventy, které Vás zabaví a zpříjemní Vám den. Chcete-li se nechat hýčkat a užívat si VIP péči i na našich eventech, být členem klubu je pro Vás vstupenkou pro VIP výhody. Jestli to bude sklenice vína, speciální místo na koncertě nebo nějaká drobná pozornost, kterou si s sebou vezmete domů, věříme, že Vás potěší. Stačí jen, pokud na každém eventu najdete stanoviště s označením klubu a ostatní už můžete nechat na nás.

Benefity našeho klubu se vztahují i na náš region. Každý člen spolu s jeho blízkými využívá výhody i u partnerů našeho centra

Nejen u nás v centru, ale i v našem regionu můžete využívat se svými blízkými výhod našeho klubu. Snažíme se spolupracovat s těmi, které velmi dobře znáte a jsme jen rádi, že i prostřednictvím nás Vám umíme nabídnout zážitky za ceny, které se nejvíce vyplatí.

Neplatíte žádné poplatky

Členem našeho klubu může být každý. Členství je pro všechny zdarma.

V našem klubu si každý nalezne to své

Chtěli bychom vědět, co Vás zajímá. Proto se Vás taky ptáme na Vaše preference. Každý z nás je jedinečný a my chceme dělat vše proto, aby byl každému dopřán skutečně individuální přístup. Vy jste tu od toho, abyste řekli, jestli se nám to daří. My o váš názor stojíme. Cílem je, aby náš klub přinášel to pozitivní každému z nás. Každý by si měl najít to své. Náš klub je zdarma, tak proč to s námi nezkusit. Těšíme se na Vás.

© ARSYLINE 2017
Upozornění
Zavřít