736 105 739

info@mojecity.cz

Restaurace jsou otevřeny!

Vážení zákazníci obchodního centra Olomouc CITY od 31. 5. 2021 si můžete jídla z našich restaurací vychutnat v prostorách našeho nákupního centra. Otevírá se prostor food courtu v 1. patře a také kavárna v přízemí. 

V prostoru restaurací a kaváren platí zvýšená hygienická opatření. V prostorách obchodního centra jsou rozmístěny stojany s desinfekcí. Pohyb v centru je povolen pouze s ochranou úst a nosu, dle vládních opatření. Děkujeme, že dodržujete následující pravidla

  • Mezi hosty musí být odstup alespoň 1,5 metru, s výjimkou zákazníků sedících u jednoho stolu.
  • U jednoho stolu mohou sedět nejvýše 4 zákazníci, s výjimkou členů domácnosti. Pokud má stůl 10 a více míst k sezení, lze u něj usadit více zákazníků tak, že mezi skupinami nejvýše po 4 zákaznících (kromě osob s jedné domácnosti) je rozestup alespoň 1,5 metru.
  • Provozovatel nesmí připustit ve vnitřních prostorech více zákazníků, než je ve vnitřních prostorech provozovny míst k sezení pro zákazníky.
  • Provozovatel musí aktivně bránit tomu, aby se lidé shromažďovali ve vzdálenosti menší než 1,5 metru. To platí i pro čekací zónu provozovny.
  • Při vstupu do vnitřní i venkovní části provozovny musí být pro zákazníky zajištěna možnost si vydezinfikovat ruce.
  • Provozovatel musí zajistit, aby se povrch stolů a madla židlí dezinfikovali po každém zákazníkovi a aby se pravidelně dezinfikovaly dotykové plochy.
  • V restauracích nesmí být živá hudba ani tanec. Poskytovat wifi připojení pro veřejnost zakázáno není.
  • Ve vnitřním prostoru provozovny je nutné zajistit maximální možnou cirkulaci vzduchu s nasáváním venkovního vzduchu (větrání nebo klimatizace) bez recirkulace vzduchu.
  • Provozovatel musí zajistit, že budou zákazníci u vstupu informování o níže popsaných pravidlech vstupu (očkování/prodělané onemocnění/test).
  • Provozování samoobslužného bufetu bude umožněno, je ale možné takto nabízet pouze pokrmy, které jsou balené po jedné porci a určené k přímé konzumaci. Jinak je možné provozovat bufet s obsluhou.
  • Zákazník (toto neplatí pro děti do 6 let) může vstoupit na zahrádku i do vnitřních prostor stravovacího zařízení pokud nemá příznaky onemocnění covid-19 a může při případné kontrole hygieniky nebo policisty prokázat, že splňuje alespoň jednu z podmínek, které jsou popsané v ŽS Systém O-N-T: Očkování – prodělaná Nemoc – Test.

Přehled opatření naleznete zde.

Restaurace jsou otevřeny!

Restaurace jsou opět otevřeny

Znovuotevření prostorů restaurací v obchodním centru Olomouc CITY.

FoodCourt_007.jpg FoodCourt_005.jpg Olomouc-CITY_033.jpg Olomouc-CITY_028.jpg BanyanBistro_003.jpg Block-B_005.jpg Block-B_008.jpg CharlieBistro_016.jpg CharlieBistro_002.jpg CITY_web-68.jpg QuanMoi_012.jpg QuanMoi_016.jpg Secuanska_013.jpg Olomouc-CITY_124.jpg Olomouc-CITY_139.jpg
© ARSYLINE 2017
Upozornění
Zavřít