736 105 739

info@mojecity.cz

V Olomouc CITY bezpečně

  • V Olomouc CITY bezpečně

V Olomouc CITY bezpečně

V obchodní centrum Olomouc CITY upravujeme protiepidemiologická opatření. Máme otevřeno všech 65 prodejen, multikino CineStar, dětskou zónu Amazonii a největší trampolínová aréna na olomoucku Jump Family! Záleží nám na vašem bezpečí a zdraví, a proto je potřeba dodržovat bezpečnostní opatření. Prostory jsou doplněny o stojany s dezinfekcí a informačními tabulemi a dále je upraveno následující:

  • Od 26. listopadu 18. hodiny je možný výdej jídel s sebou, nebo po předložení certifikátu o očkování či prodělání nemoci možnost konzumace v restaurační zóně.

  • V kadeřnictví a kosmetických službách se prokazujte certifikátem o očkování proti onemocnění COVID 19 nebo certifikátem o prodělání nemoci ne starší 180-ti dnů.

  • V prodejnách i v dalších prostorách nákupního centra dodržujte rozestupy 1,5 metru.

  • Děkujeme, že dodržujete daná pravidla.

Do multikina CineStar můžete přijít na svůj oblíbený v dočasně upravené otevírací doběod 2. 12. 2021 ve všední dny od 14:00, o víkendu od 12:00. Těšíme se na vás v 1. patře Olomouc CITY na vašem oblibeném filmu v multikině CineStar.

Zajišťujeme pro vás maximální možnou cirkulaci vzduchu a dbáme na zvýšený úklid a desinfekci prostor pro váš bezpečný nákup. Děkujeme za dodržování výše uvedených pravidel.


V Olomouc CITY bezpečně
© ARSYLINE 2017
Upozornění
Zavřít