736 105 739

info@mojecity.cz

Vánoce v Olomouc CITY

  • Vánoce v Olomouc CITY

Vánoce v Olomouc CITY

Vánoce, Vánoce přicházejí do Olomouc CITY

Vůně purpury, vánočního cukroví, plápolající svíčky na adventním věnci, nazdobený stromeček a zabalené dárky pod ním a všude kolem radost a smích. Taky už se těšíte na vánoční svátky a setkávání s vašimi blízkými? Přijďte načerpat vánoční atmosféru do obchodního centra Olomouc CITY. Čeká vás spousta inspirace pod jednou střechou. Pro váš vánoční nákup vám bude k dispozici přes 60 prodejen. Zde nakoupíte vše, co si budete přát. A ani s balením dárků si nemusíte dělat starosti. Dárky pro vaše nejbližší, které jste zakoupili v našich prodejnách, vám zabalíme u vánočního stromečku od 17. do 24. prosince zcela zdarma

A co dělat ve chvílích, kdy už jsou dárky nakoupené a přání splněná? V našem obchodním centru jsou pro vás a vaše děti připraveny adventní dílničky, kde si můžete nazdobit perníčky (4. prosince), tvořit vánoční ozdoby a dekorace (11. prosince) a ozdobit svůj stromeček vlastnoručně vyrobenou vánoční hvězdičkou (18. prosince). Fotografii na památku pro prarodiče pořídíte třeba u zářivého vánočního stromu. 3.12. se u nás můžete těšit na mikulášskou nadílku v čase 16:00 – 18:00 hodin.

Na co se můžete těšit?

  • 3. prosince nás navštíví Mikuláš - pro dárek si můžete přijít mezi 16. - 18. hodinou.

  • Adventní tvořivé dílničky: každou prosincovou sobotu si budou moci vaše děti vyrobit malou drobnost. Potkáme se v centrální části Olomouc CITY pod stromečkem od 15:00 - 17:00.
    • 4. prosince - budeme zdobit perníčky
    • 11. prosince - nachystáme Vánoční výzdobu a dekorace
    • 18. prosince - vyrábíme Vánoční hvezdičku

  • I letos budeme balit dárky ZDARMA. Zakoupené dárky v Olomouc CITY vám rádi zabalíme od 17. do 24. prosince ZADARMO a vy už jen dáreček uložíte pod stromeček. 

Obchodní centrum Olomouc CITY se těší na vaši návštěvu.

Jak budeme mít otevřeno?

Prodejna PEPCO – rozšířená otevírací doba ve dnech 24.12. 8 -12h.  a 31.12. 8 – 14h.

Vánoce v Olomouc CITY
© ARSYLINE 2017
Upozornění
Zavřít