736 105 739

info@mojecity.cz

DATART - výdejní místo

  • DATART - výdejní místo

DATART - výdejní místo

Vážení zákazníci, zboží, které si objednáte online, si nově můžete vyzvednout v naší výdejně - přízemí obchodního centra Olomouc CITY. Ve VÝDEJNU tu se totiž proměnila prodejna DATART.

V pohodlí domova si na našem e-shopu www.datart.cz  vyberte, co se vám líbí, a při nákupu zvolte jako způsob dopravy vyzvednutí na výdejně. Až bude zásilka připravena, obdržíte od nás informační e-mail a SMS. Jen dejte pozor na změnu otvírací doby. Výdej je oproti klasické prodejní době zkrácen na dobu od 10:00 do 18:00 hod

Při vyzvedávání objednávek vás prosíme o dodržování následujících pravidel:  

  • Do prodejny vstupujte pouze s rouškou nebo provizorní pokrývkou úst.
  • Dodržujte mezi sebou dvoumetrové rozestupy.
  • Platba je možná pouze bezhotovostně.
  • Zboží pouze vydáváme, vystavené produkty není možné zakoupit. Při výdeji zboží není možný ani doprodej služeb a vyřízení platby na splátky. Na prodejnách nepřijímáme ani nevydáváme reklamace*. 

Výdejna je upravena a vybavena tak, aby vyhovovala všem ochranným předpisům. Personál výdejního místa, který bude rovněž vybaven rouškami a gumovými rukavicemi, vám případně rád pomůže s odnosem objemnějšího zboží do auta.

*Pokud potřebujete reklamovat zboží, nebo si přejete odstoupit od kupní smlouvy, je nutné k nám zboží společně s příslušným formulářem zaslat pomocí externího přepravce. Více informací a doručovací adresu naleznete pro reklamace zde, pro odstoupení od kupní smlouvy zde.

Úplné znění požadavků k provozu výdejen naleznete zde.

DATART - výdejní místo



Přejít na stránku prodejny

© ARSYLINE 2017
Upozornění
Zavřít