736 105 739

info@mojecity.cz

MEGAMÁNIE s Adélou Zouharovou

  • MEGAMÁNIE s Adélou Zouharovou

MEGAMÁNIE s Adélou Zouharovou

Megazábava pro celou rodinu se chystá do obchodního centra Olomouc CITY.

Těšit se můžete na 4 speciální stanoviště, dorazí maskot Megaslizoun, pobaví vás zpěvačka a youtuberka Adéla Zouharová (YouTube kanál Adély), pěvecké vystoupení společně s Tiktokerem  „Valchy“, který s ní tancuje. Adél zpívá písničky, tančí s dětmi populární Tiktoky + autogramiáda 

  • Stanoviště Megaslizoun: výroba slizu z produktů MEGASLIZOUN. K dispozici jsou veškeré potřeby pro výrobu nezávadného, netoxického slizu, který si děti odnesou domů! Nezapomenutelný zážitek pro slizomaniaky!
  • Stanoviště Megabublina: bubliny, bublinky, všude kam se podíváte! Na děti čeká pořádná bublinová párty. Naučíme vás, jak se dělají parádní bubliny. Bublinový workshop, neboli bublinková dílnička, je prostor pro všechny milovníky bublin. Účastníci dostanou k dispozici profesionální bublinovou směs a vyzkouší si tvoření bublin pomocí různých tvořítek. Za pomoci zkušeného animátora si vyzkouší, jak s bublinami pracovat, naučí se foukat bubliny různých velikostí, jak fouknout bublinu do bubliny, ale hlavně vyzkouší tvoření obrovských mega bublin, které má vždy největší úspěch. Neomezená spotřeba bublifuků!
  • Stanoviště Megasalón: salón nejen pro holky, ale také pro kluky! Nehtové studio se speciálními laky, které lze smýt teplou vodou a houbičkou. Vlasové studio, kde vykouzlíme holčičkám a klukům cool účesy s barevnými efekty. Tetovací salón s originálními smývatelnými tetovačkami.
  • Stanoviště Megaželatýna: kreativní 3D tvoření s megaželatýnou, která rozvíjí fantazii a představivost u dětí. Za pomoci šablon lze tvořit obrázky, které se následně aktivují a tradáááá, vznikne gelový obrázek.

Více o o produktech zde.

Potkáme se v centrální části obchodního centra Olomouc CITY v sobotu 15. října 2022 od 14 do 17 hodin!

Vstup ZDARMA!

K události na Facebooku se můžete přidat zde.


MEGAMÁNIE s Adélou Zouharovou
© ARSYLINE 2017
Upozornění
Zavřít