736 105 739

info@mojecity.cz

Nová mimořádná opatření v Olomouc CITY

  • Nová mimořádná opatření v Olomouc CITY

Nová mimořádná opatření v Olomouc CITY

Milí návštěvníci obchodního centra Olomouc CITY, dovolte nám, abychom vás touto cestou informovali, že na základě vyhlášení nových opatření Vlády ČR, zůstávají od 22. října 2020 v našem obchodním centru otevřeny následující provozovny a od 23. října 2020 je upravena i otevírací doba obchodního centra: pondělí - sobota 9:00 - 19:00, neděle - ZAVŘENO!

POZOR, situace se mění! Od čtvrtka 3. prosince 2020 se otevírá kompletně obchodní centrum Olomouc CITY. Uzavřeny zatím zůstanou Amazonie, multikino CineStar a v restauracích bude možné pouze vyzvednou jídlo s sebou. Aktuální informace vám budeme postupně přinášet.

Pozor úprava OTEVÍRACÍ DOBY: vzhledem k aktuálnímu vládnímu opatření zůstane obchodní centrum Olomouc CITY v neděli UZAVŘENO. Výjimkou bude rozvoz jídla z Charlie Bistro (vlastní rozvoz - info zde). Tato opatření potrvají po dobu nouzového stavu. O změnách vás budeme aktuálně informovat.

Provoz ostatních prodejen a služeb je dočasně uzavřen.

POZOR: od 23. října 2020 je upravena i otevírací doba obchodního centra: 9:00 - 19:00 a v neděli bude Olomouc CITY UZAVŘENO.

Stále platí všechna opatření vyhlášená Vládou ČR, včetně povinnosti mít zakrytá ústa a nos. Žádáme vás, abyste jak do prostor obchodního centra, tak i do nájemních jednotek vstupovali maximálně ve dvou osobách a dodržovali 2 metrové rozestupy.

Pro případné dotazy doporučujeme kontaktovat přímo danou obchodní jednotky nebo správu centra na emailu info@mojecity.cz.

Děkujeme za pochopení. O vývoji situace vás budeme průběžně informovat na našem Facebooku a také zde na www.mojecity.cz.

Děkujeme za přízeň a přejeme vše dobré v dalších dnech a hlavně zdraví

Vaše obchodní centrum Olomouc CITY.

Nová mimořádná opatření v Olomouc CITY
© ARSYLINE 2017
Upozornění
Zavřít