736 105 739

info@mojecity.cz

Omezení provozu

Milí návštěvníci obchodního centra Olomouc CITY. Zhoršení situace v důsledku nákazy Covid 19 a přechodu do 5. stupně indexu rizika PES, má za následek úpravu provozu našeho obchodního centra. Zde naleznete přehled nařízení pro provozovatele obchodů a provozoven služeb.

V rámci zpřísnění proti epidemiologických opatření jsou upravena i pravidla pro nošení ochrany nosu a úst. Od 1. 3. 2021 se v prostorách centra pohybujte výhradně s nasazeným respirátorem, děti s rouškami. Děkujeme za pochopení. 

Upravuje se i otevírací doba obchodního centra. Až do odvolání, otevřeno denně od 9:00 do 19:00! V některých prodejnách je provoz dále upraven (informace je uvedena u prodejny)! 

Aktuálně jsou v našem obchodním centru, na základě nařízení, otevřeny provozovny jejichž přehled naleznete zde.

Provoz ostatních prodejen a služeb je dočasně uzavřen.

Stále platí všechna opatření vyhlášená Vládou ČR, včetně povinnosti mít zakrytá ústa a nos. Žádáme vás, abyste jak do prostor obchodního centra, tak i do nájemních jednotek vstupovali maximálně ve dvou osobách a dodržovali 2 metrové rozestupy.

Pro případné dotazy doporučujeme kontaktovat přímo danou obchodní jednotky nebo správu centra na emailu info@mojecity.cz.

Děkujeme za pochopení. O vývoji situace vás budeme průběžně informovat na našem Facebooku a také zde na www.mojecity.cz.

Děkujeme za přízeň a přejeme vše dobré v dalších dnech a hlavně zdraví

Vaše obchodní centrum Olomouc CITY.

Omezení provozu
© ARSYLINE 2017
Upozornění
Zavřít