736 105 739

info@mojecity.cz

Přijď na akce do multikina CineStar

  • Přijď na akce do multikina CineStar

Přijď na akce do multikina CineStar

Do multikina CineStar se vrací Dětské neděle. V neděli 26. září (od 15:00) můžete vzít děti na předpremiéru filmu Myši patří do nebe. Kromě filmu je připravený i doprovodný program - opičí dráha pro malé myšáky, vědomostní kvízy pro malé lišáky a malování na obličej. Potkáme se v 1. patře Olomouc CITY. Vstupenky můžete zakoupit zde.

Premiéra nové BONDOVKY se blíží! VYRAŽ NA BONDA A VYHRAJ TELEFON.

Jak se zapojit do hry? Stačí zakoupit alespoň jednu vstupenku v předprodeji na novou Bondovku NENÍ ČAS ZEMŘÍT a zapojte se do soutěže o jeden z 13 mobilních telefonů NOKIA X20 nebo slevu na menu! Každá vstupenka je výherní! Stačí zadat do soutěžního formuláře (která najdete zde) číslo vstupenky a vaši mailovou adresu.

Soutěž trvá od 13. září do 29. září 2021

Do soutěže se můžeš registrovat libovolné množství vstupenek zakoupených na film Není čas zemřít. Platí pro vstupenky zakoupené online na www.cinestar.cz, v mobilní aplikaci CineStar nebo na pokladnách multikin CineStar.

Výherci budou o své výhře informování nejpozději 10. října 2021.

Více informací zde.

Chystá se říjnová Dámská jízda s filmem Láska na špičkách. V multikině CineStar si užijete welcome drink, prezentaci partnerů, malé dárky a hlavně předpremiéru filmu Láska na špičkách. V hlavních rolích Vica Kerekes, Ondřej Veselý, Pavel Nový, Jitka Schneiderová a další. Sejdeme se 12. října od 18:00 v prvním patře Olomouc CITY. Vstupenky na Dámskou jízdu můžete zakoupit zde.

Přijď na akce do multikina CineStar
© ARSYLINE 2017
Upozornění
Zavřít